Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kristine Kryger

Spidskandidat Gentofte KV17

Emailkristine.kryger@gmail.com

Gentofte Kommune

Spidskandidat ved kommunalvalget i Gentofte

Sammen om det gode livGentofte er en fantastisk kommune. Vi har ressourcerne -både de økonomiske, naturmæssige og menneskelige - tilsammen at skabe rammerne om det gode liv.Hvad enten det handler om daginstitutioner, skoler, sundhed, kultur, idræt, trafik eller erhverv, så er borgernes indspark og ressourcer en afgørende del af løsningen. Vi går derfor til valg med ambitionen og ønsket om sammen med borgerne at skabe et endnu bedre Gentofte!Sats på børnene, de unge og uddannelserneVores børn fortjener de bedste skoler. Vores mål er at Gentoftes skoler, både når det handler om børnenes trivsel og skolernes resultater, skal ligge i top. Politikerne har ansvaret for at udstikke de rigtige rammer for skolerne, men det er vigtigt, at vi udviser tillid, så den enkelte skoleledelse sammen med lærerne får plads og ro at udvikle skolernes faglige og pædagogiske praksisser.Styrk kultur og idrætGode kultur- og idrætstilbud er vigtigt for mange i Gentofte. Det er samtidig en rigtig god investering for os alle, fordi regelmæssig motion giver bedre livskvalitet, forlænger levetiden og medfører færre fysiske skavanker, når vi bliver ældre.Kulturelle oplevelser giver livsglæde, styrker de unges dannelse og udvider horisonter. Vi skal derfor sikre, at der er kulturtilbud til alle aldersgrupper og i alle lokalområder.Bak op om erhvervslivet

 

Vi vil arbejde for at tiltrække flere virksomheder til Gentofte. Flere virksomheder i kommunen vil give flere borgere mulighed for at arbejde tæt på hjemmet. Det styrker også detailhandlen. Vi ønsker at tiltrække videnstunge virksomheder ved at samarbejde med andre aktører om at lave iværksætterhubs og fleksible kontorfaciliteter.

 

www.facebook.com/KristineKrygerPolitk